Chromium 7x rebuild from epel7 scoure rpm stuck because of wrong subcommand on CentOS 7.7 altarch (i386)

Issues related to applications and software problems
Post Reply
facan
Posts: 1
Joined: 2020/02/13 06:43:52

Chromium 7x rebuild from epel7 scoure rpm stuck because of wrong subcommand on CentOS 7.7 altarch (i386)

Post by facan » 2020/02/13 08:12:37

Hello,

Chromium-7x-el7.src.rpm's cant rebuild on Centos 7 altarch (i386), only 6x series success, because of bad subcommand of building process;

/usr/bin/python2 ../../tools/metrics/histograms/generate_expired_histograms_array.py -nchrome_metrics -ogen -Hchrome/browser/metrics/expired_histograms_array.h -d../../chrome/MAJOR_BRANCH_DATE -m../../chrome/VERSION ../../tools/metrics/histograms/histograms.xml ../../tools/metrics/histograms/enums.xml

this building step above cause ; IOError: [Errno 2] No such file or directory: 'gen/chrome/browser/metrics/expired_histograms_array.h',
the wrong part of the comannd is -Hchrome/browser/metrics/expired_histograms_array.h , if change it to -H../../chrome/browser/metrics/expired_histograms_array.h , than run this command standalone, it runs without error and the expired_histograms_array.h file is generated to the right place.
So is there any chance could change this command to building process does not get stuck?

Devtoolset-8 and nodejs8/rh-nodejs8 i686 complie also required, these deps are uploaded here https://mega.nz/#F!Kl0VVaQZ!4UpvgnljKpa_7e5JIJu1hw with some other packages...

Thanks (and sorry for my english)

Post Reply

Return to “CentOS 7 - Software Support”