failure (http://debuginfo.centos.org/)

Having issues using the CentOS WebSite? Then describe your problem(s) here. Please include details of your platform (Linux, Mac, Windows) and browser -- not forgetting the versions of each.
Post Reply
eldereng
Posts: 3
Joined: 2011/05/17 20:48:04

failure (http://debuginfo.centos.org/)

Post by eldereng » 2011/05/17 21:44:58

I installed centos 5.6 (2.6.18-238.9.1.el5xen) and systemtap (version 1.3/0.148).
But but it is not working. See:
# stap fragmentacao_simples.stp
semantic error: no match while resolving probe point kernel.trace("mm_page_alloc_extfrag")

I tried to install the files "debuginfo", but I could not install (http://sourceware.org/systemtap/wiki/SystemTapOnCentOS)
I think the link http://debuginfo.centos.org/ is not working.

Could you help me?

pjwelsh
Posts: 2623
Joined: 2007/01/07 02:18:02
Location: Central IL USA

Re: failure (http://debuginfo.centos.org/)

Post by pjwelsh » 2011/05/18 12:26:21

I noticed yesterday that the debug repo is down or not functioning as expected. I had to disable it to do what I wanted. It does not look like that will help you, however.

pschaff
Retired Moderator
Posts: 18276
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America
Contact:

Re: failure (http://debuginfo.centos.org/)

Post by pschaff » 2011/05/18 14:17:12

Reported on centos-devel ML.

User avatar
toracat
Forum Moderator
Posts: 7453
Joined: 2006/09/03 16:37:24
Location: California, US
Contact:

failure (http://debuginfo.centos.org/)

Post by toracat » 2011/05/18 15:23:01

... and a temporary solution was provided by Peter Kjellström.

[quote]
Not the fix but if you need to get packages we mirror debuginfo:
http://mirror.nsc.liu.se/
[/quote]

Post Reply

Return to “Website Problems”