interface 'dev nnn' not found

Issues related to configuring your network
Post Reply
dbyy
Posts: 11
Joined: 2006/10/28 21:41:44
Location: Ontario, Canada

interface 'dev nnn' not found

Post by dbyy » 2008/06/13 01:59:31

Hi everybody,

I'm hoping someone can help me with my problem.

I updated lately Phyton on Centos v 4.x and after this update, every time when I'm rebooting the system, I see a long list of messages (listing runs for about 3 minutes) with messages "interface 'dev nnn' not found". The value of is changing on every line listed in the window.

What did I do wrong?
Hopefully someone can help me with some hints or maybe a link to some documentation I could read trying to fix it for myself.

Many thanks in advance.

If you need more details, please let me know.

cheers
dbyy

dbyy
Posts: 11
Joined: 2006/10/28 21:41:44
Location: Ontario, Canada

Re: interface 'dev nnn' not found

Post by dbyy » 2008/07/09 03:15:41

It seems to me nobody has a solution or advise for this problem.

:-x

dbyy

gerald_clark
Posts: 10642
Joined: 2005/08/05 15:19:54
Location: Northern Illinois, USA

interface 'dev nnn' not found

Post by gerald_clark » 2008/07/09 14:10:31

Maybe nobody uses Phyton, or knows how it could affect booting.

If you updated python, then you could be in trouble, as many
system utilities use python.

dbyy
Posts: 11
Joined: 2006/10/28 21:41:44
Location: Ontario, Canada

Re: interface 'dev nnn' not found

Post by dbyy » 2008/07/12 00:35:40

This is not a problem anymore.

I wiped out the installation of CentOS .

Thanks anyway.

Post Reply

Return to “CentOS 4 - Networking Support”