[SOLVED] What image can I use?

Support for the other architectures (X86_64, IA-64, and PowerPC)
Post Reply
spookie2005
Posts: 35
Joined: 2009/06/19 18:35:27

[SOLVED] What image can I use?

Post by spookie2005 » 2010/12/17 19:51:17

Hi,

I downloaded the Centos DVD-image to reinistall my system and I got the message during install BUG FOUND,what iso can I download without having this bug so I would be able to reinstall Centos?Do I need the CD-images,the netinstall image?If I use the netinstall image,where can I get the data from to install my system?Where can I find the repositories to install Centos when I use netinstall?

spookie2005
Posts: 35
Joined: 2009/06/19 18:35:27

Re: What image can I use?

Post by spookie2005 » 2010/12/17 20:47:44

OK,wrong question!I'm downloading a Centos 5.4 image now,let's hope it's bug-free

pschaff
Retired Moderator
Posts: 18276
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America
Contact:

Re: What image can I use?

Post by pschaff » 2010/12/22 21:06:46

You can't expect much help if you fail to describe the exact circumstances under which you encountered the supposed bug. 5.4 is guaranteed to have more bugs than the current version 5.5 and obsolete releases are not supported. If you have found a bug in the current version it should be [url=http://bugs.centos.org/main_page.php]reported[/url].

spookie2005
Posts: 35
Joined: 2009/06/19 18:35:27

Re: What image can I use?

Post by spookie2005 » 2010/12/23 09:22:16

Okay:Here's my explanation:I downloaded Centos 5.5,I checked the installation media and when it was OK to install from it I did...Then I guess I selected too much things to install,I got everytime a message saying:There's a bug...System can now be restarted...So I tried Centos 5.4:Same thing....So I tried with fewer options and the installer continued...Centos was installed and I updated and upgraded to Centos 5.5 and now I have a working Centos...So I guess when I have to reinstall Centos I only have to install with fewer options than I did first and it will work.
First I only got the message:There is a bug and did not see what "bug" or what to do with it (how to report,etc...)...
I'm sorry,I had exams and did forget all about this topic...So thank you for reminding me!

gerald_clark
Posts: 10642
Joined: 2005/08/05 15:19:54
Location: Northern Illinois, USA

[SOLVED] What image can I use?

Post by gerald_clark » 2010/12/23 18:41:33

Do not check the extras repo box.

spookie2005
Posts: 35
Joined: 2009/06/19 18:35:27

Re: What image can I use?

Post by spookie2005 » 2010/12/25 19:04:16

I think that's what I did at first....

pschaff
Retired Moderator
Posts: 18276
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America
Contact:

Re: What image can I use?

Post by pschaff » 2010/12/25 20:34:42

[quote]
spookie2005 wrote:
I think that's what I did at first....[/quote]
What you did at first was [b]not[/b] check the Extras box? Would be good if you verified what works for you and what does not, and filed a bug report if it is not a known issue.

If you need more help please provide details so we can offer good advice.

spookie2005
Posts: 35
Joined: 2009/06/19 18:35:27

Re: What image can I use?

Post by spookie2005 » 2010/12/26 10:37:59

I think I checked the extras box at first...Now my centos works fine so this topic can be closed...

User avatar
AlanBartlett
Forum Moderator
Posts: 9324
Joined: 2007/10/22 11:30:09
Location: ~/Earth/UK/England/Suffolk
Contact:

Re: [SOLVED] What image can I use?

Post by AlanBartlett » 2010/12/26 13:50:08

As requested and for posterity, this thread is marked [SOLVED].

Post Reply

Return to “CentOS 5 - X86_64,s390(x) and PowerPC Support”