Search found 7 matches

by sathish394
2014/09/01 08:17:55
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: Where is Ndiswrapper for el7
Replies: 1
Views: 1637

Where is Ndiswrapper for el7

how can i obtain kernel module for ndiswrapper and other ndiswrapper utilities for centos 7 /el7.. Is fedora 19 driver work seamlessly.?
by sathish394
2014/07/14 14:56:31
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: SOLVED..Installation not deduct my ethernet port..
Replies: 13
Views: 6488

Re: Installation not deduct my ethernet port..

solved.. just obtained kmod driver from elpo repository and installed ..now working perfectly.. thanks centos mailing list..
by sathish394
2014/07/10 01:23:30
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: SOLVED..Installation not deduct my ethernet port..
Replies: 13
Views: 6488

Re: Installation not deduct my ethernet port..

OMG... legacy drivers removed by RHEL..!!!!?? why when others supported? my system runs perfectly with all other linux distros.. So i thing i will have to say goodbye to RHEL/CentOS and stick with Ubuntu 14.04 LTS .... anyhow Thanks for quick responses....
by sathish394
2014/07/10 01:07:36
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: SOLVED..Installation not deduct my ethernet port..
Replies: 13
Views: 6488

Re: Installation not deduct my ethernet card..

lspci -n | grep -i net

00:0a.0 Ethernet controller [0200]: NVIDIA Corporation MCP77 Ethernet [10de:0760] (rev a2)
by sathish394
2014/07/09 10:50:54
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: SOLVED..Installation not deduct my ethernet port..
Replies: 13
Views: 6488

Re: Installation not deduct my ethernet card..

Oh.just small correction... my system has inbuilt Ethernet port... Other linux distros has detected the Ethernet port without any problem.
by sathish394
2014/07/09 06:11:18
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: SOLVED..Installation not deduct my ethernet port..
Replies: 13
Views: 6488

SOLVED..Installation not deduct my ethernet port..

i have multiple os (win, ubuntu 14.04, KaOS and centos). when i tried to install centos 7, the installation failed to deduct my ethernet adapter and nothing found in network option on installation screen.. is it a bug or something went wrong in centos team.. pl help

Go to advanced search