Search found 5 matches

by woeful
2017/03/23 15:35:04
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: resolve domain too slow [solved]
Replies: 2
Views: 1509

Re: resolve domain too slow

My problem solved . I send a ticket to datacenter backup and thay say

Code: Select all

We have set again the ARP settings on the routers
and my problem solved

Thanks.
by woeful
2017/03/22 23:21:31
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: resolve domain too slow [solved]
Replies: 2
Views: 1509

Re: resolve domain to slow

There was an improvement in problem i realized that i can not ping6 to any domain or dig -6 to any domain or any other communication with any ipv6 but when i restart network service : #systemctl restart network every things going right and i can ping6 dig -6 for sometime about 30 min and after that ...
by woeful
2017/03/22 17:23:34
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: resolve domain too slow [solved]
Replies: 2
Views: 1509

resolve domain too slow [solved]

Hello I get a server and install minimal CentOS Linux release 7.3.1611 (Core) . Every things is ok but after some time (mabye 30 min) resolve domain is too slow for example when i want to download a package with composer timeout occurred or when i run : #curl yahoo.com it take too long. After restar...
by woeful
2013/11/05 09:37:50
Forum: CentOS 5 - Server Support
Topic: file -bi command line return empty
Replies: 3
Views: 2590

Re: file -bi command line return empty

Hello thanks for your replay. See this is my output on VPS : [root@ser ~]# dd if=/dev/urandom of=testmime bs=1024 count=1024 1024+0 records in 1024+0 records out 1048576 bytes (1.0 MB) copied, 0.152582 seconds, 6.9 MB/s [root@ser ~]# file -bi testmime application/octet-stream [root@ser ~]# file -bi ...
by woeful
2013/11/04 13:32:08
Forum: CentOS 5 - Server Support
Topic: file -bi command line return empty
Replies: 3
Views: 2590

file -bi command line return empty

Hello

i want to get file mime type with following command line in a VPS

# file -bi <FILE_LOCATION>

but this command return empty for application/octet-stream mime type .

that command return correct answer in ubuntu but in centos not.

how can i fix it?

thanks

Go to advanced search