Search found 6 matches

by roncento
2013/04/01 16:30:48
Forum: CentOS 6 - Networking Support
Topic: Mounting (mount.cifs) Windows 7 share cause errors on CentOS 6.3
Replies: 1
Views: 1078

Mounting (mount.cifs) Windows 7 share cause errors on CentOS

My OS Level is 6.3 (64 bit). I mistakenly published this thread in CentOS 4 forum. I get a mount error(13) when I try to mount a windows 7 share using CIFS mount: mount error(13): Permission denied Refer to the mount.cifs(8) manual page (e.g. man mount.cifs I have been using Password: mount error(13...
by roncento
2013/04/01 05:34:12
Forum: CentOS 4 - General Support
Topic: Trying to fo a cifs.mount or "mount -t cifs" does not work
Replies: 11
Views: 41021

Re: Trying to fo a cifs.mount or "mount -t cifs" does not work

I have the same issue generating very nasty message: mount error(13): Permission denied Refer to the mount.cifs(8) manual page (e.g. man mount.cifs I have been using Password: mount error(13): Permission denied Refer to the mount.cifs(8) manual page (e.g. man mount.cifs) Also, in /var/log/messages s...
by roncento
2013/03/05 05:10:19
Forum: CentOS 6 - Software Support
Topic: Modprobe - inserting kernel modules
Replies: 2
Views: 807

Modprobe - inserting kernel modules

I have built kernel modules, e.g. raw1394.ko, ieee1394.ko, ohci1394.ko, raw1394.ko & video1394.ko But these modules are failing to load to the kernel. command: #modprobe raw1394 FATAL: Error inserting raw1394 (/lib/modules/2.6.32-279.5.2.el6.i686/kernel/drivers/ieee1394/raw1394.ko): Required key not...
by roncento
2012/10/12 04:24:17
Forum: CentOS 6 - Software Support
Topic: [RESOLVED] Nvidia GT 210 HDMI Sound Not working in RHEL 6.3
Replies: 6
Views: 7834

Re: Nvidia GT 210 HDMI Sound Not working in RHEL 6.3

I am glad you's is working. Thanks for the information. But mine I don't see the NVIDIA card with # cat /proc/asound/cards 0 [Intel ]: HDA-Intel - HDA Intel HDA Intel at 0xf7ffc000 irq 75 Also, noticed when I run alsamixer, it produces the following error: LSA lib pulse.c:229:(pulse_connect) PulseAu...
by roncento
2012/05/18 10:12:09
Forum: CentOS 6 - Networking Support
Topic: dns problem - nslookup stops intermittently
Replies: 7
Views: 4405

Re: dns problem - nslookup stops intermittently

Thanks for the feedback. I needed to have a my own dns to resolv hosts in my private network.
BTW I am finding out the this version of bind in CentOS has a bug. It would be great if others try out so that it could be benefitted the community. Same configuration works without any problem in redhat.
by roncento
2012/05/16 10:51:31
Forum: CentOS 6 - Networking Support
Topic: dns problem - nslookup stops intermittently
Replies: 7
Views: 4405

dns problem - nslookup stops intermittently

Appreciate if someone can help me out this serious problem. Could this be a configuration issue or a poetential bug? I find my dns doesn't resolve and answer back to "nfslookup hostname or ipaddress". Here are my error messages from /var/log/messages: May 16 06:30:32 centossys1 named-sdb[3491]: erro...

Go to advanced search