Search found 77 matches

by xbatx
2020/03/24 18:11:46
Forum: CentOS 7 - Hardware Support
Topic: nvidia driver only working on a my external monitor hdmi not my internal laptop
Replies: 8
Views: 1248

Re: nvidia driver only working on a my external monitor hdmi not my internal laptop

Does anyone know when this will be fixed or is there some way I can go find out for myself?
by xbatx
2019/11/12 21:03:47
Forum: CentOS 7 - Hardware Support
Topic: nvidia driver only working on a my external monitor hdmi not my internal laptop
Replies: 8
Views: 1248

Re: nvidia driver only working on a my external monitor hdmi not my internal laptop

Thank you again. Now its just a matter of converting the 01:00.0 to hex if I understand it correctly.
by xbatx
2019/11/12 20:52:42
Forum: CentOS 7 - Hardware Support
Topic: nvidia driver only working on a my external monitor hdmi not my internal laptop
Replies: 8
Views: 1248

Re: nvidia driver only working on a my external monitor hdmi not my internal laptop

thank you. I will try that.

Update - fantastic!! that worked! Thank You! Now its back to my regular old internal screen. I will try to do some reading to figure out whats going with that mess. I miss the dual monitors :(
by xbatx
2019/11/12 20:41:45
Forum: CentOS 7 - Hardware Support
Topic: nvidia driver only working on a my external monitor hdmi not my internal laptop
Replies: 8
Views: 1248

Re: nvidia driver only working on a my external monitor hdmi not my internal laptop

Thank you. I will read that. You have any suggestions on how to get my laptop monitor back to working correctly. Also this is my current - GNU nano 2.3.1 File: /etc/X11/xorg.conf # nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig # nvidia-xconfig: version 440.31 # /etc/X11/nvidia-xor...
by xbatx
2019/11/12 20:09:44
Forum: CentOS 7 - Hardware Support
Topic: nvidia driver only working on a my external monitor hdmi not my internal laptop
Replies: 8
Views: 1248

nvidia driver only working on a my external monitor hdmi not my internal laptop

nvidia driver only working on a my external hdmi monitor not my internal laptop. The internal screen stops at Started Dynamic System Tuning Daemon. I ran a update today yum install $(nvidia-detect).. Once I did that now it only works on the external not internal monitor connected to my laptop. lspci...
by xbatx
2019/08/26 12:56:39
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: Error: Package: kmod-nvidia-430.40-2.el7_7.elrepo.x86_64 (elrepo) Requires: kernel(drm_mode_object_put) = 0x1
Replies: 11
Views: 3605

Re: Error: Package: kmod-nvidia-430.40-2.el7_7.elrepo.x86_64 (elrepo) Requires: kernel(drm_mode_object_put) = 0x1

yes absolutely jump on. The more info the better.
CaveDann wrote:
2019/08/14 13:11:25
Can I jump on this thread too with my problem? (Edit: I should point out that I only ended up at this step from reading the posts above.)
by xbatx
2019/08/13 17:17:53
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: Error: Package: kmod-nvidia-430.40-2.el7_7.elrepo.x86_64 (elrepo) Requires: kernel(drm_mode_object_put) = 0x1
Replies: 11
Views: 3605

Error: Package: kmod-nvidia-430.40-2.el7_7.elrepo.x86_64 (elrepo) Requires: kernel(drm_mode_object_put) = 0x1

I keep getting this error - Error: Package: kmod-nvidia-430.40-2.el7_7.elrepo.x86_64 (elrepo) Requires: kernel(drm_mode_object_put) = 0x1 ?? Any idea how to fix it?
by xbatx
2019/07/31 20:34:12
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: centos 7.6 fresh install elrepo nvidia dual monitors not working hdmi port
Replies: 3
Views: 606

Re: centos 7.6 fresh install elrepo nvidia dual monitors not working hdmi port

and if i run nvidia-xconfig --enable-all-gpus # nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig # nvidia-xconfig: version 430.40 Section "ServerLayout" Identifier "Layout0" Screen 0 "Screen0" InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard" InputDevice "Mouse0" "CorePointer" EndSection Sectio...
by xbatx
2019/07/31 20:06:07
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: centos 7.6 fresh install elrepo nvidia dual monitors not working hdmi port
Replies: 3
Views: 606

Re: centos 7.6 fresh install elrepo nvidia dual monitors not working hdmi port

File: xorg.conf Section "ServerLayout" Identifier "Layout0" Screen 0 "Screen0" InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard" InputDevice "Mouse0" "CorePointer" EndSection Section "Files" FontPath "/usr/share/fonts/default/Type1" EndSection Section "InputDevice" # generated from default Identifier "Mouse0" ...

Go to advanced search