Search found 31833 matches

by TrevorH
2022/09/24 12:01:56
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: Wifi adapter not found
Replies: 3
Views: 107

Re: Wifi adapter not found

I got the idea that it had already been requested as there are lots of previous forum posts for the same device. I'm guessing it was too difficult to build.
by TrevorH
2022/09/24 12:00:41
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: can't reinstall certbot
Replies: 2
Views: 71

Re: can't reinstall certbot

Try yum -y reinstall certbot python2-certbot
by TrevorH
2022/09/23 11:14:51
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: Wifi adapter not found
Replies: 3
Views: 107

Re: Wifi adapter not found

02:00.0 Network controller [0280]: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8821CE 802.11ac PCIe Wireless Network Adapter [10ec:c821] There does not appear to be a driver for this card included in the distro kernel. Nor can I see a kmod package in the ELRepo third party yum repo that would help. If you c...
by TrevorH
2022/09/22 11:59:12
Forum: 8 /8-Stream / 9-Stream - Security Support
Topic: don't want to get reply
Replies: 3
Views: 86

Re: don't want to get reply

I just read the man page for hping3 and it can send many different sorts of packets in almost infinite configurations. You won't be able to block it completely without pulling the network cable out or stopping all network services from running. Perhaps you should rephrase your question about what yo...
by TrevorH
2022/09/22 10:30:42
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: [SOLVED] Issues with starting default network due to being in use by bridge
Replies: 8
Views: 115

Re: Issues with starting default network due to being in use by bridge

Yes, don't use the default network, set up your own bridge and use that. Disable the default network virsh net-autostart default --disable
by TrevorH
2022/09/22 09:29:28
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: [SOLVED] Issues with starting default network due to being in use by bridge
Replies: 8
Views: 115

Re: Issues with starting default network due to being in use by bridge

The 'default' network is already set up by libvirt and uses virbr0 and has a DHCP server on it serving ip addresses from 192.168.122.0/24. You probably want to use --network=bridge:br0
by TrevorH
2022/09/21 11:41:15
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Error: unhealthy cluster | ETC node is not adding
Replies: 2
Views: 61

Re: Error: unhealthy cluster | ETC node is not adding

Perhaps it would help if you specified the port on the command you are running. e.g. not ETCDCTL_API=3 etcdctl --endpoints http://192.168.2.174:2379,http://192.168.2.177:2379,http://192.168.2.181 endpoint health but ETCDCTL_API=3 etcdctl --endpoints http://192.168.2.174:2379,http://192.168.2.177:237...
by TrevorH
2022/09/20 17:00:48
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: CVE-2019-8912
Replies: 5
Views: 123

Re: CVE-2019-8912

Red Hat say this vulnerability is not and never has been present on RHEL 7 (which is the source used to build CentOS so applies to it too).
by TrevorH
2022/09/20 14:06:31
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: CVE-2019-8912
Replies: 5
Views: 123

Re: CVE-2019-8912

https://access.redhat.com/security/cve/CVE-2019-8912

"Red Hat Enterprise Linux 7 kernel Not affected"
by TrevorH
2022/09/20 00:16:02
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: CentOS 7 : Group descriptors corrupted
Replies: 3
Views: 107

Re: CentOS 7 : Group descriptors corrupted

Nothing there that I can see helps. There's a mention of "kdev=fc:1" but I can't see anything on any of the systems that I maintain that has any entries in /dev using a major node of 252 (0xfc) though LVM seems to use 253.