Search found 10 matches

by tkalfaoglu
2021/07/07 07:32:14
Forum: CentOS 6 - Security Support
Topic: TCP wrappers (hosts.allow/deny): do you use them anymore?
Replies: 10
Views: 11327

Re: TCP wrappers (hosts.allow/deny): do you use them anymore?

TCP Wrappers was the greatest and easiest feature of Linux -- it's a shame it is being phased out for more complicated and therefore hacker-prone features.
by tkalfaoglu
2017/12/13 08:24:19
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: Downgrading the xorg server
Replies: 4
Views: 4601

Downgrading the xorg server

Hi there. Running Centos 7.4 now. It came with xorg-x11-server-Xorg-1.19.3-11.el7.x86_64 However the AMD drivers refuse to work stating: error: Detected X Server version 'XServer 1.19.3_64a' is not supported. Supported versions are X.Org 6.9 or later, up to XServer 1.10 (default:v2:x86_64:lib:XServe...
by tkalfaoglu
2010/04/22 08:18:02
Forum: CentOS 5 - General Support
Topic: Cannot get any sound with ASUS M4A785-M motherboard
Replies: 8
Views: 1120

Re: Cannot get any sound with ASUS M4A785-M motherboard

thank you for your information.

I concluded that if I plug in a webcam, the whole system reverts to using that for microphone AND sound output,
and ignores anything else that is built-in..

This is a major deficiency.. -t
by tkalfaoglu
2010/04/20 09:13:34
Forum: CentOS 5 - Hardware Support
Topic: Sound achitecture messed up in Centos 5
Replies: 3
Views: 416

Sound achitecture messed up in Centos 5

On two different machines running Centos 5, whenever I plug in a webcam, the sound disappears.. The audio tools can no longer play sound..Is there an update or anything to do against this? It seems whenever the webcam is plugged in, it takes precedence for audio output over the on board sound card.....
by tkalfaoglu
2010/04/07 21:30:01
Forum: CentOS 5 - Networking Support
Topic: iptables U32 does not work
Replies: 2
Views: 860

iptables U32 does not work

When I try something like, I get: iptables -A FORWARD -p udp -m length --length 39 -m u32 --u32 '27&0x8f=7' --u32 '31=0x527c4833' -j DROP iptables: No chain/target/match by that name. So I re-compiled the kernel enabling WAN Router, and all the subsections. Downloaded latest iptables, removed the RP...
by tkalfaoglu
2010/02/25 07:08:55
Forum: CentOS 5 - General Support
Topic: Cannot get any sound with ASUS M4A785-M motherboard
Replies: 8
Views: 1120

Re: Cannot get any sound with ASUS M4A785-M motherboard

Btw, when things did not work, I googled and found that people recommended I add the ElRepo and try the drivers there. So I enabled that repo, and re-installed: alsa-lib , alsa-utils, kmod-alsa. Things did not improve. Currently I am working on disabling ElRepo and reinstalling stock alsa-lib and al...
by tkalfaoglu
2010/02/25 07:06:36
Forum: CentOS 5 - General Support
Topic: Cannot get any sound with ASUS M4A785-M motherboard
Replies: 8
Views: 1120

Re: Cannot get any sound with ASUS M4A785-M motherboard

Oh, I think you meant the lspci command.. Here we go: 00:00.0 "Host bridge" "Advanced Micro Devices [AMD]" "RS780 Host Bridge Alternate" "ASUSTeK Computer Inc." "Unknown device 83a2" 00:02.0 "PCI bridge" "Advanced Micro Devices [AMD]" "RS780 PCI to PCI bridge (ext gfx port 0)" "" "" 00:0a.0 "PCI bri...
by tkalfaoglu
2010/02/25 07:04:42
Forum: CentOS 5 - General Support
Topic: Cannot get any sound with ASUS M4A785-M motherboard
Replies: 8
Views: 1120

Re: Cannot get any sound with ASUS M4A785-M motherboard

Many thanks for your reply. When I run system-config-soundcard, the first page displays two sound cards: First tab says ATI: Maker: ATI Model: Technologies Inc R700 Audio Device [Radeon HD 4000 Series] Module: snd-hda-intel Underneath the PCM Device pull down box is empty. No values can be picked. S...
by tkalfaoglu
2010/02/24 18:52:38
Forum: CentOS 5 - General Support
Topic: Cannot get any sound with ASUS M4A785-M motherboard
Replies: 8
Views: 1120

Cannot get any sound with ASUS M4A785-M motherboard

I tried pretty much everything, but I cannot get sound from a machine that has the M4A785-M motherboard,
and a Radeon HD 4670..

My details are at: http://www.alsa-project.org/db/?f=34ba2141c86cb61c4207002fc9a9a4f5ef0e78a8
I would appreciate any assistance..
by tkalfaoglu
2008/07/30 18:44:03
Forum: CentOS 5 - Networking Support
Topic: VirtualBox networking with real hardware on host
Replies: 16
Views: 2120

Re: VirtualBox networking with real hardware on host

Did anyone try this with a host that has multiple IP addresses in form of
eth0, eth0:1, eth0:2, etc?

I assume one would have to change them all to br0:1, br0:2, etc?

thanks, -t

Go to advanced search