Search found 53 matches

by PBrimacombe
2013/03/13 20:41:16
Forum: CentOS 6 - Software Support
Topic: no X after today's update
Replies: 4
Views: 889

Re: no X after today's update

Same problem.

I followed the link to elrepo.org/tiki/kmod-nvidia-304xx and now everything is working.

Thanks very much.
by PBrimacombe
2012/11/29 16:33:00
Forum: CentOS 6 - Software Support
Topic: evolution information only
Replies: 1
Views: 238

evolution information only

I had a lot of problems with evolution since I installed CentOS 6. The corporate mail server is MS Exchange. I am on my own. Many many times I would start evolution, enter the password for the Exchange Server, be prompted again and again for the password. Once in a while evolution would actually con...
by PBrimacombe
2012/10/28 00:11:18
Forum: CentOS 6 - General Support
Topic: Just Installed CentOS 6.3 and Have a Few Questions
Replies: 11
Views: 4178

Re: Just Installed CentOS 6.3 and Have a Few Questions

Trevor: Did you try

yum list system-config\*

no I didn't , I'll try Monday at work.
by PBrimacombe
2012/10/19 20:35:35
Forum: CentOS 5 - X86_64,s390(x) and PowerPC Support
Topic: Creative Labs
Replies: 3
Views: 5382

Re: Creative Labs

I just replaced my dell 490

https://www.centos.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=39787&forum=58&post_id=172681#forumpost172681

to get sound I pulled the Creative Labs card and turned on audio on the mother board

works every time
by PBrimacombe
2012/10/18 19:55:54
Forum: CentOS 6 - Networking Support
Topic: [Informational Post] new system - old disk drives
Replies: 3
Views: 616

[Informational Post] new system - old disk drives

my dell precision 490 was erratically crashing, no warning , no messages my system guy gave me a new dell 490 and pulled the disk drives from the old machine and put them in the new all was well, except the network would not start up! digimer has a good article https://alteeve.ca/w/Changing_the_ethX...
by PBrimacombe
2012/10/04 15:51:17
Forum: CentOS 6 - Networking Support
Topic: network connections, no entries!
Replies: 1
Views: 254

network connections, no entries!

system -> preferences -> network connections it does open a pop-up box and there is a tab for Wired but in the Wired tab there are no entries. No entries! I have a wired interface which is working fine and I guess I supplied the settings when I installed centos 6.3 I could instead edit /etc/sysconfi...
by PBrimacombe
2012/10/04 15:33:59
Forum: CentOS 6 - General Support
Topic: Just Installed CentOS 6.3 and Have a Few Questions
Replies: 11
Views: 4178

Re: Just Installed CentOS 6.3 and Have a Few Questions

Ken Morgan: Something is missing in System ---> Administration: there is no "Network." Since it wasn't there, I used System ---> Preferences ---> Network Connections well it sure is missing, when I use System -> Preferences -> Network Connections I get a pop-up box but there are no entries. No entri...
by PBrimacombe
2012/09/21 15:47:05
Forum: CentOS 6 - Hardware Support
Topic: sensors-detect
Replies: 5
Views: 1929

Re: sensors-detect

To the file /etc/modprobe.d/blacklist.conf I addedd
blacklist adt7473

but adt7473 is still in the kernel:
modprobe --list adt*
kernel/drivers/hwmon/adt7462.ko
kernel/drivers/hwmon/adt7470.ko
kernel/drivers/hwmon/adt7473.ko
kernel/drivers/hwmon/adt7475.ko

NedSlider what do you think?

Go to advanced search