Search found 47 matches

by gilesaj
2010/12/13 00:36:23
Forum: CentOS 5 - Hardware Support
Topic: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64
Replies: 17
Views: 2475

Re: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64

Yes I can wait and anything I can do to help for sure...... I will have a look at the links and wait for someone to post to this thread when I can try again.
Thanks for the help
Giles
by gilesaj
2010/12/12 12:28:31
Forum: CentOS 5 - Hardware Support
Topic: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64
Replies: 17
Views: 2475

Re: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64

I looked at the doco and confirmed that the required packages were installed. I did not have gcc installed. There are two packages that are for XFree86, but because I already have Gnome I did not install them. I could not find either of them in YUM anyway [code] XFree86-Mesa_libGL XFree86-libs [/cod...
by gilesaj
2010/12/12 10:51:50
Forum: CentOS 5 - Hardware Support
Topic: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64
Replies: 17
Views: 2475

Re: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64

Hi I had this post all done with all the data put in but I did not hit the submit button before I rebooted so I have done it all again: The readme file is not in the folder anywhere. I intalled kernel-devel I tried to install the driver for the HD 4770 and I got more information as follows in the in...
by gilesaj
2010/12/11 13:19:48
Forum: CentOS 5 - Hardware Support
Topic: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64
Replies: 17
Views: 2475

Re: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64

Thanks for your post. The installer seemed to work with that directory but in the end it is still not working. I ran in a terminal window the command: [code] X_VERSION=x690_64a ./ati-driver-installer-10-5-x86.x86_64.run --install [/code] The following is what was put in the terminal window and the i...
by gilesaj
2010/12/09 01:36:18
Forum: CentOS 5 - Hardware Support
Topic: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64
Replies: 17
Views: 2475

Re: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64

OK maybe I am asking the wrong question ? How do I change my GUI from Gnome over to X Server, so that the card driver will find one of these files ? [code] The following values may be used for <xdir>: x680 X.Org 6.8.x x680_64a X.Org 6.8.x 64-bit x690 X.Org 6.9 7.0 7.1 7.2 7.3 x690_64a X.Org 6.9 7.0 ...
by gilesaj
2010/12/06 09:36:21
Forum: CentOS 5 - Hardware Support
Topic: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64
Replies: 17
Views: 2475

Re: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64

I guess I am out of luck as there have been no posts.

You may as well close this thread, even though I still have the problem
by gilesaj
2010/12/06 09:33:22
Forum: CentOS 5 - X86_64,s390(x) and PowerPC Support
Topic: Error after YUM Update
Replies: 7
Views: 2031

Re: Error after YUM Update

Hi

You can close this thread as I have moved the server over to another machine and loaded 5.5.

Thanks
by gilesaj
2010/11/28 01:56:59
Forum: CentOS 5 - Hardware Support
Topic: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64
Replies: 17
Views: 2475

Re: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64

I ran the getinfo script for drivers and this is what was returned.: Information for driver problems. [code] == BEGIN uname -rmi == 2.6.18-194.26.1.el5 x86_64 x86_64 == END uname -rmi == == BEGIN rpm -q centos-release == centos-release-5-5.el5.centos == END rpm -q centos-release == == BEGIN cat /etc...
by gilesaj
2010/11/28 01:34:45
Forum: CentOS 5 - Hardware Support
Topic: Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64
Replies: 17
Views: 2475

Trying to get ATI HD 4770 to run on Centos 5.5 x86_64

In the system-config-display the system sees the video card but when you look in the Configuration tab it is running on the vesa - generic driver. I downloaded the latest driver from ATI for x86_64 Linux and after I ran it there was an error that it could not find X-server: [code] [root@coopers ATI-...
by gilesaj
2010/11/24 13:37:40
Forum: CentOS 5 - X86_64,s390(x) and PowerPC Support
Topic: Error after YUM Update
Replies: 7
Views: 2031

Re: Error after YUM Update

That was a big mistake. All I got was a bunch, pages of errors on the screen. So I rebooted the PC and it did not start correctly and I had to go to the safe screen and logged in as root and tried to YUM Update again. It started to do the update and I downloaded another 200 MB of updates but when it...

Go to advanced search