Search found 3 matches

by mselby
2006/08/25 18:40:44
Forum: CentOS 4 - X86_64,s390(x) and PowerPC Support
Topic: multi arch packages not getting installed at kickstart
Replies: 1
Views: 1226

multi arch packages not getting installed at kickstart

I am building a set of new servers which are opteron based. I have a x86_64 Cetos 4.3 kicktree. I have a custom comps.xml that I have been using with the i386 kicktree for quite some time now with no problems. When I kickstart the opteron servers using my custom comps.xml I do not get any of the mul...
by mselby
2005/07/28 20:20:36
Forum: CentOS 4 - Software Support
Topic: Centos 4.1 Single CPU Performance Problem
Replies: 1
Views: 683

Centos 4.1 Single CPU Performance Problem

I have just upgraded most of my environment from Centos3 to Centos 4.1 and have come across the following issue on our single cpu hosts. Under Centos 4.1 and the included 2.6 kernel our developers are unable to build their main aplication because of unit tests that occur during the build process. On...
by mselby
2005/04/12 11:58:14
Forum: CentOS 4 - General Support
Topic: Dell Serial Console Requires Terminal Reset
Replies: 1
Views: 821

Dell Serial Console Requires Terminal Reset

I manage a cluster of servers (Both Compaq and Dell) that are kickstarted quite often via serial console. The Dell machines have thier BIOS set to console redirection on and console redirection after boot off. Under all 2.4 kernels this worked just the way it was needed. With my move to Centos4 and ...

Go to advanced search