Search found 5 matches

by subzerotitan
2022/09/22 21:31:25
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: [SOLVED] Issues with starting default network due to being in use by bridge
Replies: 8
Views: 317

Re: Issues with starting default network due to being in use by bridge

Thanks for the clarification on when traffic is filtered! I was referring to signing into one of the guest VM's that had already been domain joined prior to making changes to the networking layout of this host.

All is working now as intended, I appreciate your help very much!
by subzerotitan
2022/09/22 14:41:10
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: [SOLVED] Issues with starting default network due to being in use by bridge
Replies: 8
Views: 317

Re: Issues with starting default network due to being in use by bridge

Interesting, so disabling the default network and enabling DHCP on my network gateway resolved the issue with the guest VM's not being able to connect to my local LAN. I see the DHCP reservation on my gateway, but the guest VM (Windows Server) is displaying 'Unidentified Network' so I can't sign int...
by subzerotitan
2022/09/22 13:04:48
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: [SOLVED] Issues with starting default network due to being in use by bridge
Replies: 8
Views: 317

Re: Issues with starting default network due to being in use by bridge

Thanks TrevorH and jlehtone, I'll disable 'default' network and give this another shot. That makes much more sense, I was curious why some guides instruct to configure the default network IP as the bridge IP.
by subzerotitan
2022/09/22 10:14:39
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: [SOLVED] Issues with starting default network due to being in use by bridge
Replies: 8
Views: 317

Re: Issues with starting default network due to being in use by bridge

Hi Trevor, Are you referring to using —network=bridge:br0 in the creation of the VM? Also, the default network was modified by me with the attributes that are seen in my attachment. Should I change it back to the defaults? I believe I’m just confused on how I’m supposed to create and manage existing...
by subzerotitan
2022/09/22 00:24:53
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: [SOLVED] Issues with starting default network due to being in use by bridge
Replies: 8
Views: 317

[SOLVED] Issues with starting default network due to being in use by bridge

Hello All, I'm still getting my feet wet with CentOS 7 and for the most part it's been pretty straightforward. I'm running into an issue with configuring my default network (or bridge) correctly in order to begin creating guest VM's on this linux host. My physical server has 4 onboard cards that are...