Search found 4 matches

by VictoriaV
2020/04/21 12:22:25
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: Virbr0 problems
Replies: 7
Views: 370

Re: Virbr0 problems

Hello jlehtone, Sorry for the delay and reply, and thnx for your answer. I tried to simplicy the scenario, not having NAT on the router. But I have encountered a similar problem, although it seems to be more limited. Mi scenario is : Guess (Machine1) with eth1 172.21.0.244 ---- Host with data1 172.2...
by VictoriaV
2020/04/15 07:12:56
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: Virbr0 problems
Replies: 7
Views: 370

Re: Virbr0 problems

Hello! Traffic will follow this flow: Machine 1 will send a packet to 10.0.3.12, once it reaches the router, it has a Nat so that all packets going to 10.0.3.12 are changed to 192.168.122.173, so the packets will return to server with source 10.0.3.12 and destination 192.168.122.173. From what I und...
by VictoriaV
2020/04/13 17:28:56
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: Virbr0 problems
Replies: 7
Views: 370

Re: Virbr0 problems

Hello jlehtone Thnx for your answer :-) In the router A I have a NAT rule so that all traffic arriving at 10.0.3.12 goes to 192.168.122.173 (Machine 1). So when I send a packet from 192.168.122.173 to 10.0.3.12, it goes back to 192.168.122.173 with that router NAT rule. I have seen that if I ping an...
by VictoriaV
2020/04/13 11:25:41
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: Virbr0 problems
Replies: 7
Views: 370

Virbr0 problems

Good afternoon to everyone, First of all, I'm new to virtualization, so I may be asking a very basic question, but I've been with it for two weeks now and can't find an answer that answer my problem. I apologize if this is already answered in any other topic, I have not found it :( My scenario is as...

Go to advanced search