Search found 15 matches

by pseud
2020/02/02 21:09:30
Forum: CentOS 8 - Networking Support
Topic: trying to configure teamed bridge for VM...
Replies: 3
Views: 477

Re: trying to configure teamed bridge for VM...

Your team device needs TEAM_CONFIG or it will never work. Thank you Hunter I thought I was getting this sorted, but see the begining of my post as quoted at bottom for a brief update on progress since last week. Then I delete vnet0 from within nm-bridge0 via nmtui - and all the vnet#s lost their IP...
by pseud
2020/01/26 04:48:41
Forum: CentOS 8 - Networking Support
Topic: trying to configure teamed bridge for VM...
Replies: 3
Views: 477

trying to configure teamed bridge for VM...

Hello Folks I'm at my wits end. This morning I had: lan <> eth <> bridge (IP) <> VM (IP) Now I have: lan <> eth <>team <> bridge (IP) | VM The reason for the team is there's another wifi device to be added in addition to eth I was following this cookbook: https://spottedhyena.co.uk/centos-8-teaming-...
by pseud
2019/10/29 13:47:18
Forum: CentOS 8 - General Support
Topic: [SOLVED] Re: Crunched my KVM VM...
Replies: 2
Views: 420

[SOLVED] Re: Crunched my KVM VM...

If you have sufficient space in /var/lib/libvirt/images then a host shutdown with running guests should save them to disk and resume them on reboot. That has always just worked out of the box for me with no changes That's what I hoped - loads of space: # df ... /dev/mapper/cl_frontserver-var_lib_li...
by pseud
2019/10/29 12:47:24
Forum: CentOS 8 - General Support
Topic: [SOLVED] Re: Crunched my KVM VM...
Replies: 2
Views: 420

[SOLVED] Re: Crunched my KVM VM...

Hello, I rather absent mindedly shut down my host with a VM running... On attempting to boot that VM, it now fails with the error: "unsupported configuration: only supports passthrough accessmode" Using my least favourite search engine, that string produced zero results - which seems unusual. Does a...
by pseud
2019/10/20 13:28:36
Forum: CentOS 8 - General Support
Topic: unable to start iwl3945 based wifi
Replies: 4
Views: 1198

Re: unable to start iwl3945 based wifi

OK, after chasing a lot of red-herrings, this is what I (think I) know:- $ uname -r 4.18.0-80.11.2.el8_0.centos.plus.x86_64 $ sudo dnf list iwl3945-firmware* Last metadata expiration check: 0:10:50 ago on Sun 20 Oct 2019 11:46:49 BST. Installed Packages iwl3945-firmware.noarch 15.32.2.9-92.el8.1 @Ba...
by pseud
2019/10/18 23:59:12
Forum: CentOS 8 - General Support
Topic: unable to start iwl3945 based wifi
Replies: 4
Views: 1198

Re: unable to start iwl3945 based wifi

Thanks Trevor for getting back - but, I'm a totally confused... Perhaps I need iwlegacy? But, there is none... $ lspci -nn ... 10:00.0 Network controller [0280]: Intel Corporation PRO/Wireless 3945ABG [Golan] Network Connection [8086:4222] (rev 02) $ grep 8086 /lib/modules/4.18.0-80.11.2.el8_0.x86_6...
by pseud
2019/10/17 23:58:29
Forum: CentOS 8 - General Support
Topic: unable to start iwl3945 based wifi
Replies: 4
Views: 1198

unable to start iwl3945 based wifi

Hello folks - I don't know where the problem is here, but I can't get my wifi up after an install of CentOS 8. Does anyone have any ideas where this is going wrong? See below some output Many thanks Morgan. $ lspci | grep 3945 10:00.0 Network controller: Intel Corporation PRO/Wireless 3945ABG [Golan...
by pseud
2018/01/31 14:36:25
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: [SOLVED] graphic anaconda failing?
Replies: 5
Views: 1511

Re: graphic anaconda failing?

Used VNC
Works like a charm!
M
by pseud
2018/01/30 21:42:04
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: [SOLVED] graphic anaconda failing?
Replies: 5
Views: 1511

Re: graphic anaconda failing?

I tried the boot option inst.xdriver=i810 I read somewhere that the Intel MGA 950 was supported by that driver, but I got the same garbled screen as above for basic graphics So, I tried inst.usexfb And, I get results as per op I should add to that, the blank screen starts off as a blank screen with ...

Go to advanced search