Search found 50 matches

by jmacdougca
2020/02/12 06:41:27
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: Gaming - Civilization 5 & 6
Replies: 0
Views: 271

Gaming - Civilization 5 & 6

I understand CentOS is an enterprise server system, but I am wondering if anyone else is having problems getting Civilization 5&6 to work. The game keeps crashing when I load it.
by jmacdougca
2020/02/12 00:37:50
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: [SOLVED] Audio Not Recording with Simple Screen Recorder
Replies: 1
Views: 125

Re: Audio Not Recording with Simple Screen Recorder

Fixed it! In Pulse Audio I had to select Analog Stereo Input under US Advanced Audio Device.
by jmacdougca
2020/02/11 03:28:20
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: [SOLVED] Audio Not Recording with Simple Screen Recorder
Replies: 1
Views: 125

[SOLVED] Audio Not Recording with Simple Screen Recorder

Hi there I can't get SSR to record sound from my microphone when recording videos.
I confirm my microphone is picking up sound in Settings - Sound.
In SSC Audio input - record input is checked.
Backend: PulseAudio
Source: USB Advanced Audio Device Analog Stereo

All help greatly appreciated.
by jmacdougca
2019/09/21 20:46:14
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Centos Wont Load | Check if Polkit Service is Running
Replies: 7
Views: 686

Re: Centos Wont Load | Check if Polkit Service is Running

sda needs to be formatted and have Centos installed. But how I used gparted before but cant because the hard drive is locked.

sdc, sdd, sde, need to be reduilt into a raid5. But how? I do not know how to use the raid tools.
by jmacdougca
2019/09/21 20:43:27
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Centos Wont Load | Check if Polkit Service is Running
Replies: 7
Views: 686

Re: Centos Wont Load | Check if Polkit Service is Running

sda 8:0 0 447.1G 0 disk ├─sda1 8:1 0 200M 0 part ├─sda2 8:2 0 1G 0 part └─sda3 8:3 0 446G 0 part ├─centos-swap 253:3 0 31.4G 0 lvm ├─centos-home 253:4 0 364.5G 0 lvm └─centos-root 253:5 0 50G 0 lvm sdb 8:16 0 447.1G 0 disk ├─sdb1 8:17 0 200M 0 part /boot/efi ├─sdb2 8:18 0 1G 0 part /boot └─sdb3 8:1...
by jmacdougca
2019/09/21 01:03:09
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Centos Wont Load | Check if Polkit Service is Running
Replies: 7
Views: 686

Re: Centos Wont Load | Check if Polkit Service is Running

[powerhouse@theBeast ~]$ cat /proc/mdstat Personalities : [raid6] [raid5] [raid4] md126 : active raid5 sde[1] sdd[0] 3907021824 blocks super external:/md127/0 level 5, 64k chunk, algorithm 0 [3/2] [UU_] md127 : inactive sdd[1](S) sde[0](S) 5230 blocks super external:imsm unused devices: <none> So I...
by jmacdougca
2019/09/20 20:03:57
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Centos Wont Load | Check if Polkit Service is Running
Replies: 7
Views: 686

Re: Centos Wont Load | Check if Polkit Service is Running

I found this article where the author says its his fiailed hard drives.
viewtopic.php?t=71560
So that has to be the issue for me.

So now the game switches into options,
option1) learn how to format a disk with an IS on it already
option2) learn to fix the disks.
by jmacdougca
2019/07/08 01:03:14
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: OS Wont Load
Replies: 1
Views: 377

Re: OS Wont Load

I made some progress here, I found this thread https://askubuntu.com/questions/263179/how-can-i-get-rid-of-the-message-kvm-disabled-by-bios blacklist kvm blacklist kvm_intel blacklist kvm_amd This got rid of most of the errors. But now when I reboot I get Warning: /dev/mapper/centos-root does not ex...
by jmacdougca
2019/07/07 20:14:02
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: OS Wont Load
Replies: 1
Views: 377

OS Wont Load

My operating system wont load. I have no idea why. It was working fine the other day. I see "Authorization not available. check if polkit service is running" I have tried "systemctl reboot" systemctl default" with no luck. Please see the attached screenshot from Dropbox. Please help, thank you. http...
by jmacdougca
2019/07/01 00:52:17
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: [HALF SOLVED]Steam broken dependency
Replies: 11
Views: 15063

Re: [HALF SOLVED]Steam broken dependency

me2 thank a bunch guys!

Go to advanced search