Search found 6 matches

by Meditsh
2017/04/05 14:12:45
Forum: CentOS 5 - General Support
Topic: [SOLVED] Yum update errno 14 http error 404: not found
Replies: 4
Views: 36798

Re: [SOLVED] Yum update errno 14 http error 404: not found

This is troublesome because the only OVA file released of my Virtual Appliance (PowerChute Network Shutdown v4.2) is using CentOS 5. I am going to find another way to install it and don't keep this securtiy breach.

Thank you again TrevorH for all your informations.
by Meditsh
2017/04/05 09:20:59
Forum: CentOS 5 - General Support
Topic: [SOLVED] Yum update errno 14 http error 404: not found
Replies: 4
Views: 36798

[SOLVED] Yum update errno 14 http error 404: not found

I knew CentOs 5 was dead but the appliance came with it and I thought running yum was a prerequisite to migration.

Thank you for your answer TrevorH.
Have a good day.
by Meditsh
2017/04/05 08:57:52
Forum: CentOS 5 - General Support
Topic: [SOLVED] Yum update errno 14 http error 404: not found
Replies: 4
Views: 36798

[SOLVED] Yum update errno 14 http error 404: not found

Hi, I just deployed a VMware virtual appliance which is integrated on a CentOS 5 system. The network is configured and I am able to ping my lan's computers and ping 8.8.8.8. Yet I am unable to "yum update" and it output http://mirrors_path/mirrors_name.xml: [Errno 14] HTTP Error 404: Not Found Tryin...
by Meditsh
2017/04/05 07:24:38
Forum: CentOS 5 - Networking Support
Topic: [SOLVED] eth0 doesn't load configuration from ifcfg-eth0
Replies: 3
Views: 13733

[SOLVED] eth0 doesn't load configuration from ifcfg-eth0

I created another Virtual Machine to replace it. This one was initiated with correct network values and have exactly the same behaviour : when changing the DNS in ifcfg-eth0 and rebooting, the resolv.conf file get DNS from an unknown place, and doing a "service network restart" make it load ifcfg-et...
by Meditsh
2017/04/04 06:32:57
Forum: CentOS 5 - Networking Support
Topic: [SOLVED] eth0 doesn't load configuration from ifcfg-eth0
Replies: 3
Views: 13733

Re: eth0 doesn't load configuration from ifcfg-eth0

Thank you TrevorH for this information and quick response. The command chkconfig --list | grep -i netw display this line : network 0:off 1:off 2:on 3:on 4:on 5:on 6:off In my first message I forgot to mentioned that this CentOS machine is a PowerChute Network Shutdown Virtual Appliance (from APC com...
by Meditsh
2017/04/03 15:03:15
Forum: CentOS 5 - Networking Support
Topic: [SOLVED] eth0 doesn't load configuration from ifcfg-eth0
Replies: 3
Views: 13733

[SOLVED] eth0 doesn't load configuration from ifcfg-eth0

Hello everyone, I am using a CentOS virtual machine which interface eth0 is correctly running. The problem is that after rebooting the virtual machine its configuration will reset with information which I don't know the origin. I just know that this is not from ifcfg-eth0 since DNS addresses don't m...

Go to advanced search