Search found 11 matches

by dalu
2019/06/07 12:12:21
Forum: Website Problems
Topic: Forum search can't access subsequent pages
Replies: 1
Views: 1582

Forum search can't access subsequent pages

When conducting a forum search there is a result with, I believe, 10 posts per page.
When I use the paginator and click on [2] it says I can't search for another n seconds.

It's a bit overzeaslous.
by dalu
2018/12/07 15:31:35
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Unable to boot after incomplete yum upgrade to 7.6
Replies: 7
Views: 839

Re: Unable to boot after incomplete yum upgrade to 7.6

Yes, I set it to permissive at /etc/selinux/config But that can only be a temporary solution. I did restorecon -Rv / to re-apply the securty context labels on all of the files and dirs. Right now it's in permissive mode, because.. needs to make money. It's december, best paying month. I'll reboot in...
by dalu
2018/12/07 14:39:01
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Unable to boot after incomplete yum upgrade to 7.6
Replies: 7
Views: 839

Re: Unable to boot after incomplete yum upgrade to 7.6

So now that I've reinstalled all duplicate packages.. that did exactly nothing. edit: and I believe I know why, because the datacenter's rescue system is selinux enabled. I would have to reinstall from within a running boot. /bin/bash: Permission denied when trying to log in via ssh how can I re-app...
by dalu
2018/12/07 14:01:20
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Unable to boot after incomplete yum upgrade to 7.6
Replies: 7
Views: 839

Re: Unable to boot after incomplete yum upgrade to 7.6

Ok the system is booting now with selinux permissive. There is still something that I can't see what it is, failures, because it scrolls by so fast over kvm-console at boot time. What is the current way to enable boot logging, please? I see a bunch of CentOS 5 and 6 topics dealing with logging boot ...
by dalu
2018/12/07 13:50:03
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Unable to boot after incomplete yum upgrade to 7.6
Replies: 7
Views: 839

Re: Unable to boot after incomplete yum upgrade to 7.6

updated original post, ping.

I didn't say because I didn't know now I'm more knowledgeable.
will post updates from now on and leave original post alone.

edit: I still have a list of duplicates. it's rather large.
by dalu
2018/12/07 13:09:08
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Unable to boot after incomplete yum upgrade to 7.6
Replies: 7
Views: 839

Unable to boot after incomplete yum upgrade to 7.6

Story goes, There was a rsync backup running, I ran yum update, it was 4am I wanted to go to bed. So yum update doesn't complete, gets stuck on kexec-tools cleanup with 134 package left to clean. I run `yum-complete-transaction` and then `yum-complete-transaction --cleanup-only` I re-install grub2 b...
by dalu
2018/05/20 09:55:13
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: scap-security-guide GPG verification issues
Replies: 1
Views: 284

scap-security-guide GPG verification issues

When trying to do a `yum update` I'm getting # yum update Loaded plugins: fastestmirror Loading mirror speeds from cached hostfile * base: mirror.softaculous.com * epel: mirror.wiuwiu.de * extras: mirror.wiuwiu.de * updates: centosc6.centos.org Resolving Dependencies --> Running transaction check --...
by dalu
2017/04/08 11:51:11
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: [solved] list of repos
Replies: 2
Views: 1870

Re: list of repos

Ah you beat me to it, thank you Trevor.
by dalu
2017/04/08 11:40:04
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: [solved] list of repos
Replies: 2
Views: 1870

[solved] list of repos

hello, I just stumbled upon http://mirror.centos.org/centos/7/virt/x86_64/kvm-common/ while searching for a more up to date qemu-kvm I'm confused. What is this repo? Is it official? How do I use it? Where is it documented? There's also https://cbs.centos.org/repos/virt7-kvm-common-release/x86_64/os/...
by dalu
2017/03/26 02:21:28
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: kvm boot fails after manual copy
Replies: 1
Views: 629

Re: kvm boot fails after manual copy

Ok the issue was that for whatever reason the block device in the qcow2 image is named sda which means that the problem went away when setting the virtual device as being an IDE device. However this introduces a new problem, write performance is really bad. So the next goal is to move from IDE to vi...

Go to advanced search