Search found 17 matches

by angelosn
2020/03/11 21:13:03
Forum: CentOS 8 - General Support
Topic: Secure connection traccar
Replies: 5
Views: 477

Re: Secure connection traccar

Thank you. I made it both ways. As a subdomain and as subfolder.
by angelosn
2020/03/08 15:57:02
Forum: CentOS 8 - General Support
Topic: Secure connection traccar
Replies: 5
Views: 477

Re: Secure connection traccar

Thank you for the direction! So I have to create a subdomain first and forward my application to this? traccar.myname.com for example? Is it the same like the one you suggested, myname.com/traccar? I am sure that there is lot of documentation but I do not know how to google it! Could you give me the...
by angelosn
2020/03/08 02:26:49
Forum: CentOS 8 - General Support
Topic: Secure connection traccar
Replies: 5
Views: 477

Secure connection traccar

Hello, I installed traccar on my vps and works fine on http. I want to add https now and there is this guide . I have already a domain name that I use for exapmle https://myname.com I thought that if I add myname.com:8082 would work but it did not. I had to put my [static ip]:8082 In order to have h...
by angelosn
2019/09/26 12:50:16
Forum: CentOS 7 - Hardware Support
Topic: Old Intel support
Replies: 6
Views: 984

Re: Old Intel support

Honestly I'm not sure it's worth the effort. That cpu is one of the early Intel Xeon's based on Pentium 4's and it's incredibly power hungry and not very efficient. It also benchmarks about the same speed as a low end Atom! See https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Xeon+2.80GHz&id=1317 and...
by angelosn
2019/09/25 11:16:46
Forum: CentOS 7 - Hardware Support
Topic: Old Intel support
Replies: 6
Views: 984

Re: Old Intel support

lightman47 wrote:
2019/09/25 11:12:11
burn a 'live' disc, boot from it, and try it out.

?
That 's what I will probably do if there is no answer till the server is free. Now it is up and running so I can not try it!
by angelosn
2019/09/25 08:45:37
Forum: CentOS 7 - Hardware Support
Topic: Old Intel support
Replies: 6
Views: 984

Old Intel support

Hello, At my job we have an old server which runs windows 2003 SBS and it 's gonna be free to play with! From speccy I have this info CPU Intel Xeon Cores 1 Threads 2 Name Intel Xeon Code Name Irwindale Package Socket 604 mPGA Technology 90nm Specification Intel Xeon CPU 2.80GHz Family F Extended Fa...
by angelosn
2019/06/21 11:15:56
Forum: CentOS 7 - Networking Support
Topic: Can not access port 80 after wordpress installation
Replies: 0
Views: 296

Can not access port 80 after wordpress installation

Hello, I am running a Centos 7 on virtualbox. I set LAMP and I open firewall http https and port forward my router so I could see it from outside my local network. I also have a dynamic dns (no ip) and it worked great so I installed wordpress. Everything was ok from my local network and I customized...
by angelosn
2016/11/01 23:55:13
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: LVM not found on startup
Replies: 7
Views: 3860

Re: LVM not found on startup

Thank you so much for your detailed walk through. First of all I tried with the live gnome I do which did not have the option rescue a system. I found that option with the everything iso. I follow all the steps but the problem persisted, so I chroot again and changed to the default names and booted ...
by angelosn
2016/10/31 21:04:38
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: LVM not found on startup
Replies: 7
Views: 3860

Re: LVM not found on startup

hunter86_bg wrote:I think you can do the following:

3. Get a recovery console and mount the logical volumes manually.
I think I miss this step. How do I do this?
by angelosn
2016/10/31 20:58:19
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: LVM not found on startup
Replies: 7
Views: 3860

Re: LVM not found on startup

Thank you for your replies.
I have also Luks encryption to my drive.
What should I change? And how I do that?
I boot from centos live USB but I do not know what to do further!
Any help is welcome!

Go to advanced search