Search found 38 matches

by Amatøren
2019/09/02 19:19:21
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: [SOLVED] How to change the WEB site directory?
Replies: 7
Views: 528

Re: How to change the WEB site directory?

Thanks again!

That fixed it!
by Amatøren
2019/09/02 14:30:46
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: [SOLVED] How to change the WEB site directory?
Replies: 7
Views: 528

Re: How to change the WEB site directory?

Mounting OK, but still same problem to access WEB page.

Code: Select all

mount --bind /mnt/raid6/www/html/ /var/www/html/
by Amatøren
2019/09/01 20:40:29
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: [SOLVED] How to change the WEB site directory?
Replies: 7
Views: 528

Re: How to change the WEB site directory?

Thanks!

I will test it out tomorrow. No I see what I did wrong.

I got a clue from Google search, but didn't got the time to test it. It's the same as your tip.
by Amatøren
2019/09/01 20:00:47
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: [SOLVED] How to change the WEB site directory?
Replies: 7
Views: 528

Re: How to change the WEB site directory?

Thanks.

In fstab? Possible for an example?
by Amatøren
2019/09/01 18:45:23
Forum: CentOS 7 - Software Support
Topic: [SOLVED] How to change the WEB site directory?
Replies: 7
Views: 528

[SOLVED] How to change the WEB site directory?

I have small system disks so I want my WEB directory to be on may 44 TB RAID6 disk. The raid is up and working. I deleted the directory html ( /var/www/html ) and replaced it with a link called html that points (redirect) to /mnt/raid6/www/html I have also tried to change DocumentRoot to /mnt/raid6...
by Amatøren
2019/08/26 12:52:06
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: [SOLVED] Not possible with RAID 1 (system) and RAID 6 (data)?
Replies: 6
Views: 327

Re: Not possible with RAID 1 (system) and RAID 6 (data)?

df -h Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on /dev/mapper/centos-root 430G 3,8G 427G 1% / devtmpfs 16G 0 16G 0% /dev tmpfs 16G 0 16G 0% /dev/shm tmpfs 16G 11M 16G 1% /run tmpfs 16G 0 16G 0% /sys/fs/cgroup /dev/md126 973M 222M 752M 23% /boot /dev/sdb1 200M 12M 189M 6% /boot/efi /dev/md6 44T 20K 42...
by Amatøren
2019/08/26 12:46:27
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: [SOLVED] Not possible with RAID 1 (system) and RAID 6 (data)?
Replies: 6
Views: 327

Re: Not possible with RAID 1 (system) and RAID 6 (data)?

Thanks. I runned parted again and format with mkfs.ext4 then got the UUID and updated the fstab and then after a reboot I got everything OK. I have mounted the RAID on /mnt/raid6 and df showes 44T size, 20K used, 42T Available and 1% used. All OK . :D I don't know, but maybe I should done a reboot e...
by Amatøren
2019/08/26 10:54:27
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: [SOLVED] Not possible with RAID 1 (system) and RAID 6 (data)?
Replies: 6
Views: 327

Re: Not possible with RAID 1 (system) and RAID 6 (data)?

Runned new creation of RAID 6 on 8 drives. I have not mounted the RAID in fstab yet. Here are some output: cat /proc/mdstat Personalities : [raid1] [raid6] [raid5] [raid4] md6 : active raid6 sdi1[6] sdh1[5] sdj1[7] sdd1[1] sdf1[3] sde1[2] sdc1[0] sdg1[4] 46883358720 blocks super 1.2 level 6, 512k ch...
by Amatøren
2019/08/23 10:33:45
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: [SOLVED] Not possible with RAID 1 (system) and RAID 6 (data)?
Replies: 6
Views: 327

Re: Not possible with RAID 1 (system) and RAID 6 (data)?

Thanks for reply. I can't just now. I did some search on Google and it might be related to changing the hostname. I tried to change back but that didn't fix the problem so I have started to build a new RAID 6 with the correct hostname. Estimated work time 1,25 day's... I will check and test on monda...
by Amatøren
2019/08/23 07:28:24
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: [SOLVED] Not possible with RAID 1 (system) and RAID 6 (data)?
Replies: 6
Views: 327

[SOLVED] Not possible with RAID 1 (system) and RAID 6 (data)?

hi. I am working with a new server. From GUI installation I setup RAID 1 on two SSD disks and that worked fine. After that I setup RAID 6 on 8 disks (8 TB) both cat /proc/mdstat and mdadm -D /dev/md6 showes OK data. After reboot it says only RAID 0 with 4 disks ( mdadm -D /dev/md6 ) and inactive! An...

Go to advanced search